Hotel LiBo

Hotel LiBo is een gezellig, kleinschalig hotel in Aalden. Het hotel is gelegen op een heerlijke rustige plek vanuit waar veel mogelijkheden zijn om eropuit te gaan. Het hotel is gevestigd in een rietgedekt pand. 

 

We hebben 9 hotelkamers onderverdeeld in 3 typen:

- Single-room - 1 persoonskamer, 1 los bed

- Double-room - 2 persoonskamer, 2 losse bedden

- Standard-room - 2 persoonskamer, 1 queensize bed

We hebben 7 kamers op de bovenverdieping en 2 kamers op de beganegrond. De kamers op de beganegrond zijn deluxe kamers en zijn voorzien van een eigen entree. De kamers op de bovenverdieping zijn te bereiken via de centrale hal. In de centrale  hal vindt u de mini-bar en het inforamtie-punt. De centrale hal heeft een eigen voordeur die voor hotelgasten 24 uur per dag open is. 

Natuurlijk serveren wij iedere ochtend tussen 8.00-10.00 uur een heerlijk ontbijt, deze kunt u voor €8,50 per persoon boeken. Door de week geniet u van een ontbijtbuffet. Op zaterdag en zondag ontbijt u a la carte. 

In iedere kamer is een televisie en goede wifi beschikbaar. Daarnaast zorgen wij voor uw handdoeken. Ook hebben wij 2 baby-bedjes beschikbaar. Mocht u hier gebruik van willen maken, laat dit dan weten bij de reservering. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon